Page 4 of 14 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 46 to 60 of 201
  1. #46
    Guardian Empress of Earth Tami's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    New Jersey
    Posts
    20,590

    Default

    6:51 AM
    EST
    New Jersey
    Firefox

  2. #47
    Latverian ambassador Iron Maiden's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Latverian Embassy
    Posts
    12,909

    Default

    Well, I think I can finally post. I've used Chrome, Edge, and Firefox on 3 different PCs and even my cell phone and kept getting the database error more often than anything. And it is as slow as molasses in February. What in the wide world of sports is going on? At one time I was able to click on the contact administrator link but no reply ever received.

  3. #48
    Latverian ambassador Iron Maiden's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Latverian Embassy
    Posts
    12,909

    Default

    Another symptom I saw was when I clicked the back arrow as suggested or refreshed. I would see a stripped down version of the forum with no graphics, just text. But it still wouldn't work. Seems to be a lot better today in the respect at last I can see the forum but it's very slow. But I was trying repeatedly on Tuesday evening with no luck

  4. #49
    Guardian Empress of Earth Tami's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    New Jersey
    Posts
    20,590

    Default

    After my problem earlier this morning, it seems to be better. Fingers crossed that the problem doens't occur again.
    Original join date: 11/23/2004
    Eclectic Connoisseur of all things written, drawn or imaginatively created.
    DBM: Meagan/Cyanna/Dash/Mirror Mage

  5. #50
    Ultimate Member MajorHoy's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    19,570

    Default

    Quote Originally Posted by Matt View Post
    If anyone does have any issues accessing the forums (so far this seems to demonstrated through database error messages) then please provide the following information in a reply to this thread:

    Time:
    Timezone:
    Geographic location:
    Browser:
    Hitting s...l...o...w response times in opening pages again and more "Database error" messages pop up.

    Time: around 10:30 a.m. EDT
    Timezone: Eastern Daylight Saving
    Geographic location: Connecticut (New York City-area)
    Browser: older version of Windows Internet Explorer

  6. #51
    Incredible Member Graphic Autist's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    733

    Default

    Seemed better a couple hours ago, but now it's back to how it was yesterday...lots of db errors, and when the page does load, it takes a loooong time.

  7. #52
    Guardian Empress of Earth Tami's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    New Jersey
    Posts
    20,590

    Default

    Quote Originally Posted by MajorHoy View Post
    Hitting s...l...o...w response times in opening pages again and more "Database error" messages pop up.

    Time: around 10:30 a.m. EDT
    Timezone: Eastern Daylight Saving
    Geographic location: Connecticut (New York City-area)
    Browser: older version of Windows Internet Explorer
    Backing this

    10:39 AM
    EST also
    New Jersey
    Firefox
    Original join date: 11/23/2004
    Eclectic Connoisseur of all things written, drawn or imaginatively created.
    DBM: Meagan/Cyanna/Dash/Mirror Mage

  8. #53
    Extraordinary Member Kirby101's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    9,029

    Default

    12:20 EST
    Not getting Database Error, but site id very slow.
    There came a time when the Old Gods died! The Brave died with the Cunning! The Noble perished locked in battle with unleashed Evil! It was the last day for them! An ancient era was passing in fiery holocaust!

  9. #54
    Extraordinary Member Kirby101's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    9,029

    Default

    dupe post /nt
    Last edited by Kirby101; 07-26-2018 at 09:26 AM.
    There came a time when the Old Gods died! The Brave died with the Cunning! The Noble perished locked in battle with unleashed Evil! It was the last day for them! An ancient era was passing in fiery holocaust!

  10. #55
    Extraordinary Member Jokerz79's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Pittsburgh
    Posts
    5,505

    Default

    12:37 EST still occasionally getting Data Error and the Board is slow.

  11. #56
    Silver Sentinel BeastieRunner's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    West Coast, USA
    Posts
    8,954

    Default

    Time: 8:17 & 8:34 AM
    Timezone: PST
    Geographic location: Eastern Washington state
    Browser: Chrome on Android

    Then I got slow forum issues later ...

    Time: 9:51 & 10:02AM
    Timezone: PST
    Geographic location: Eastern Washington state
    Browser: Firefox Quantum 61.0.1 (64-bit) on Mac
    Last edited by BeastieRunner; 07-26-2018 at 10:07 AM.
    "Always listen to the crazy scientist with a weird van or armful of blueprints and diagrams." -- Vibranium

  12. #57
    Latverian ambassador Iron Maiden's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Latverian Embassy
    Posts
    12,909

    Default

    2pm CST......everything normal so far for me. First time in 2 days.

  13. #58

    Default

    So, response times are no longer slow on my end, and I've been able to go from thread to thread without ending up on the database error page. While I don't have any high hopes, I think that it's finally ended. It'd be quite ironic if it started happening again once I post this, so...

  14. #59
    Latverian ambassador Iron Maiden's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Latverian Embassy
    Posts
    12,909

    Default

    It was particularly bad on the really big threads, like the All News and Politics thread in the community forum or the Black Panther Appreciation thread. In the old scheme, they used to split the larger threads when they go to a certain post level. I think it was 5,000 posts. Could this be an issue?

  15. #60
    Incredible Member Graphic Autist's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    733

    Default

    All is well now for the past few hours. No db errors, and the pages load as quickly as they did before this issue popped up a couple of days back.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •